Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz
Bylinky ve zdraví a nemoci : Diskusní klub
V?e, co jste chtěli vědět o bylinkách, ale báli jste se zeptat
The fastest message board....ever.
Vhodná přírodní náhrada rafinovaného cukru
Autor: Penguinka (---.kun.bezdrat.net)
Datum: 20 August, 2008 08:54

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli lze něčím nahradit cukr při výrobě bylinných medů apod. Dal by se nahradit třeba medem nebo melasou Rotující smajlík, vyplazuje jazyk ? Chtěla bych se při přípravě produktů z bylin vyhnout chemickým látkám.
Děkuji předem za rady Mrknutí - s úsměvem

Re: Vhodná přírodní náhrada rafinovaného cukru
Autor: vladimír (77.48.180.---)
Datum: 22 September, 2009 22:10

Med je vynikajícím konzervatem ,dělám sirup z klanopra?ky čínské na dno sklenice naleji 2cm vrstvu medu na něj nasypu 2 cm plodů a zase stejnou vrstu medu a plodů a? do naplnění sklenice. Také sirup z jitrocele je výborný čerstvé listy zaleju medem a nechám ule?et 1 měsíc,poté listy přecedím a sirup je hotový. Konzervace v medu vydr?í i 2 roky,pokud je ulo?en ve tmě a chladu např.v chladničce. Pro je?tě lep?í uchování na del?í dobu je dobré přidat trochu roztoku propolisu nebo vodky. bylinář Vladimír z Litovle Úsměv

Re: Vhodná přírodní náhrada rafinovaného cukru
Autor: Miroslav Beran (---.nat125.static.kve.cz)
Datum: 2 April, 2010 10:53

rostlina se nazývá Stevia ..



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Formát textu:
barva , pozadí: , velikost:
 

Smajlíky:   
Nápověda, tipy